Webdesign en IT-Dienstverlening

Hoe kan iAMdeBeer je helpen?

Diensten.

Web ontwerp Het ontwerpen van webpagina’s

Het ontwerpen van een pagina

Is je website toe aan een nieuw ontwerp? iAMdeBeer kan een compleet nieuw ontwerp voor je realiseren of je huidige ontwerp vernieuwen. Met behulp van moderne tools wordt een een voorbeeld site gemaakt waarop je kunt zien hoe je site eruit komt te zien op verschillende scherm formaten.

Hierna kun je ervoor kiezen om het ontwerp om te zetten in een webpagina.

Webdevelopment.

Een compleet nieuwe website nodig? Met het geavanceerde maar gebruikersvriendelijk systeem WordPress als content management systeem voor je website maakt iAMdeBeer een site die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Eerst maken we een ontwerp en een statische pagina zodat je kunt ervaren hoe de site eruit komt te zien. Daarna wordt het geheel omgezet naar WordPress.

Vervolgens kun je er zelf voor kiezen of je wilt dat iAMdeBeer je site bijhoudt of dat de site zelf in beheer wordt genomen.

Consultancy.

iAMdeBeer is sinds 2016 werkzaam als externe consultant voor Sirvoy Reserverings Systemen. Sirvoy levert een eenvoudig te gebruiken, maar tegelijkertijd krachtig beheersysteem voor hotels met ingebouwde channel manager. iAMdeBeer kan helpen bij het implementeren en in gebruiknemen van dit systeem. Daarbij valt onder andere het plaatsen van de booking engine op de eigen website en het verbinden met channels zoals Booking.com en TripAdvisor.