Webdesign en IT-Dienstverlening

Wie ik ben en wat ik voor je kan doen

Over mij.

HR_consulting

Wie ik ben

Ik ben Arno de Beer en ik ontwerp en maak websites. Ook help ik bedrijven met IT-vraagstukken, zoals Office 365 en Online reserveringssystemen.

Workshops Created with Sketch.

Werkervaring

Vanaf 2001 ben ik werkzaam in de IT-sector, eerst als servicedesk medewerker, vervolgens als systeembeheerder, applicatie beheerder, projectleider en nu als externe consultant en webdesigner.

Doordat ik veel met klanten heb gewerkt ben ik goed in staat om de gebruikerswens om te zetten in een praktische oplossing die voldoet aan de wensen van de klant. Hoe kan ik jou helpen? Neem vrijblijvend contact met me op om te zien hoe we kunnen samenwerken.

Projecten

Op dit moment ben ik bezig met 2 grote projecten: Sirvoy Reservation Systems en Shines Childrens Foundation

Projecten:

Sirvoy Reservation Systems

Sirvoy Reservation Systems is een aanbieder van reserveringssoftware voor de hotel-branche. Ze hebben een uitgebreide website met een knowledge base, landing-pages en andere pagina’s.

iAMdeBeer heeft landingpages ontworpen en gemaakt voor Sirvoy. Daarnaast werk ik als consultant en help ik klanten met het implementeren van de software.

Shines Children’s Foundation

Shines Children’s Foundation is een stichting in Oeganda en goedgekeurde Nederlandse ANBI instelling die kinderen en jongeren helpt met het krijgen van een opleiding, onder andere door hun eigen basisschool waar kinderen gratis onderwijs kunnen krijgen.

iAMdeBeer helpt Shines met het hosten van de huidige website en het opnieuw ontwerpen en bouwen van een nieuwe website.

Blaauwe Cijfers

Blaauwe Cijfers is een boekhoudkantoor voor ZZP-ers en MKB.

iAMdeBeer heeft de website van Blaauwe Cijfers ontworpen en gemaakt. De site werkt op een WordPress CMS.